Furnished apartments
Navigation
Zwemvijver
Tarieven en condities
Prijzen vanaf 1 januari 2024, jaarlijkse herziening
ALGEMEEN

de drie appartementen zijn voorzien van:
ruime woonkamer
volledig ingerichte keuken (incl keukengerei en toestellen)
TV, internet, wifi
opbergruimte
koelkast/vriezer
wasmachine en droger
strijkijzer en strijkplank
bed- en badlinnen

Voor alle drie de appartementen zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Deelname in de maandelijkse gebruiks- en verbruikskosten (utilities)
Bijdrage in de vaste kosten omvatten: afschrijvingen bed- en badtextiel, afschrijvingen wasmachine, droogkast, stoomstrijkijzer TV-toestel, verbruik gas, elektriciteit, stadswater, verwarming, sanitair warm water, abonnement digitale TV, abonnement internet, performante wifi, deelname kosten schoonmaak en onderhoud gemeenschappelijke delen, deelname in de kosten beschikbaarheid en onderhoud lift (appartementen liggen allemaal op de verdiepingen), deelname in de kosten vuilnishopaling, enz (niet limitatieve lijst).
Deze kosten zijn hoger in de wintermaanden (oktober-maart), in vergelijking met deze voor de zomerperiode (april-september). Reden: verwarming (!) en groter verbruik elektriciteit in de wintermaanden.
Bedrag: 6 euro/pers/dag in de zomer en 9 euro/pers/dag in de winter.
Gezien de minimale bezetting 2 personen is komt dit neer op 360 euro per appartement in de 6 zomermaanden (april-september) en op 540 euro per appartement in de wintermaanden (oktober-maart).

Nogmaals, dit is voor de voorziene bezetting van 2 personen. Per bijkomende persoon rekenen we in de zomer 4 euro/nacht vanaf de derde bewoner/bezoeker en 6 euro/nacht /bijkomende persoon  (>2p) in de winter.

Verzekering 
Er is een verplichte gezamenlijke polis brandverzekering huurder, in aanvulling van de verzekering ten laste van de eigenaar/verhuurder. De kost ervan wordt eveneens verrekend in de bijdrage vaste kosten.

Huurprijs voor langere periode
Bij een effectieve huur voor een periode van een vol jaar wordt op de jaarhuurprijs een ristorno berekend van 7,35%.
Dit bedrag wordt gevoegd bij de waarborg zodat bij het begin slechts 2 maand huur moet opgevraagd worden als waarborg (wettelijk 3 maand huur).
Wanneer bij de beëindiging van de overeenkomst geen beschadigingen vastgesteld worden of er geen kapotte of ontbrekende voorwerpen zijn, zal. het ristorno op de jaarhuur integraal terugbetaald worden, samen met de bij het begin gestorte waarborgsom van 2 maand huur.

Stadstaks
Er geldt een stadstaks  van omgerekend 4,2 euro/dag/appartement (dit naar analogie met de citytax voor toeristen die 3,5euro/nacht/persoon(!) bedraagt. Die kan vermeden worden indien er op 1 januari op het adres van het appartement voor minstens 1 persoon een inschrijving is in het bevolkingsregister als officieel adres.

Opzeg huurcontract
Opzegging dient minimaal 1 volle kalendermaand vòòr de beoogde vertrekdatum te geschieden. De opzeg gaat dus in op de 1e van de volgende maand. Het appartement dient in de opzegperiode, na afspraak tussen huurder/verhuurder,  beschikbaar te zijn voor een eindcontrole, eindschoonmaak en voor bezichtigingen van kandidaat-huurders.

Schoonmaak
Schoonmaak wort om de twee weken uitgevoerd door onze diensten aan 29 euro/uur (tenzij anders overeengekomen)
De eindschoonmaak wordt in mindering gebracht van de huurwaarborg.

Meer kenmerken:
groene omgeving
lift in huis
inpandige stalling voor fietsen, fietsverhuur
gratis parkeren in onze rustige straat
oplaadpunt voor elektrische auto’s en elektrische fietsen
dichtbij openbaar vervoer en sportfaciliteiten
dichtbij natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen
vlotte toegang tot R4, E17, E40
10′ met de auto naar het centrum, 20′ met de fiets
Aangezien we op hetzelfde adres wonen, kan je ons gemakkelijk bereiken en kunnen we een flexibele service bieden.